Rusk op i julemaden!

Vil du gerne holde fast i den danske julemad og kultur? Men får du også nok af flæskesteg og grønlangkål til de talrige julefrokoster?

Du kan hos Rusk – Aalborgs Nordjyske Madhus – få det, vi ser som det bedste af begge verdener. Vi har givet de klassiske ingredienser til kokken Marc Christiansen, og bedt ham om frit at gentænke julens klassikere anno 2017.

Appetizer: Æbleskive m. æbleflæsk fyld

1. Ret: Stegt sild fra Hanstholm på crouton – dild Mayo – ramsløgs kapers – syltet løg – fedtegrever.

2. Ret: Røget and fra fritgående ænder i Dronninglund – rilette – syltede rødbeder – rødbede sauce – rødbede chips – glacerede gulerødder (øko-grønt fra Tranum).

3. Ret: Confiteret svinenakke fri frilandsgris (også Dronninglund) – brunede Vildmose-kartofler – persille kartofler – syltet rødkål – flæskesvær – bagte løg – løgpure.

4. Ret: Skovmærke Panna cotta – syltede kirsebær – skovmærke is – kirsebær crumble – sne – kirsebær tuilles.

Pris: 499,-

 

Nytårs Menu

RUSK holder igen i år vores traditionelle festlige, nytårsaften med skøn menu baseret på lokale, friske og selvfølgelig nordjyske råvarer. Men da netop friskheden og bæredygtigheden er i fokus, er vi stadig igen med at udvælge de rigtige råvarer og dermed retter, hvilket betyder, at menuen først er på plads om et par uger 🙂