EN AFTEN PÅ RESTAURANT RUSK

Til aften danner Restaurant Rusk stemningsfulde rammer for liv, hygge og gode stunder. Vores dygtige tjenere og kokke sørger for smagsfulde madoplevelser i uformelle rammer, hvor menuen er baseret på sæsonaktuelle, nordjyske råvarer.

Start med en velkomstdrink

Mousserende

Albert Sounit, Cremant de Bourgogne, Brut Reserve 85,-

Albert Sounit, Cremant de Bourgogne, Blanc de Noir 90,-

Paul Bara, Champagne, Brut Reserve N/V 125,-

Cocktails

Frit Valg 85,-

Gin & Tonic
Gin & Lemon
Aperol Spritz
Whiskey Sour
Dark & Stormy
White Russian
Sæsonens Cocktail (Spørg tjeneren)
Alkoholfri Cocktail (Spørg tjeneren efter udvalg)

DEN KLASSISKE OPLEVELSE

Kan vælges på tirsdage, onsdage og torsdage

Forret

Fiskesuppe serveret med stegt fladfisk og fennikelsalat

Hovedret

Rib Eye serveret med stegte grøntsager, bagt hvidløg samt sprøde håndskårne fritter og bearnaise

Dessert

En klassisk Créme Brûlée med vanilje, serveret med bærsorbet

295,-

Tilhørende vinmenu: 295,-

SÆSONMENU

Forret

Laks serveret med peberrod, selleri og peanuts

Mellemret

Jomfruhummer serveret med rødt spidskål, glaskål og flæskesvær

Hovedret

Kalvemørbrad serveret med ærter francaise og trøffelsauce

Mellemret

Osteudvalg af 4 slags oste serveret med romsyltede nødder og brombærkompot

Dessert

Jordbærtærte serveret med vanilje og jordbærsorbet

Vælg mellem

3 Retter 399,-

Tilhørende vinmenu 300,-

4 Retter 499,-

Tilhørende vinmenu 400,-

5 Retter 545,-

Tilhørende vinmenu 500,-

Hele pakken

Snack og mousserende, 5 retters menu inkl. vinmenu, samt kaffe med sødt fra køkkenet og avec.

Pris pr. pers. 1050,-

A la Carte

Moules Frites

Serveres med vores egen fiskesuppe, sprøde urter samt håndskårne fritter og aioli

Forret: 125,-                  Hovedret: 185,-

Rusk Tatar

Rørt tatar af oksemørbrad med Rusk tatarsauce, kapers, cornichoner og estragon. Dertil håndskårne fritter og aioli

Forret: 125,-                  Hovedret: 225,-

Dagens Stegte Fisk

Serveres med kål i variationer, hollandaise og kartofler med persille

Hovedret: 225,-

Boeuf Bearnaise

Serveret med stegte grøntsager, bagt hvidløg, fritter og Rusk bearnaise

Hovedret: 200 g Mørbrad 225,- / 300 g Rib Eye 335,-

Rib Eye 300g eller Oksemørbrad 200g

Serveres med stegte grøntsager, bagt hvisløg, håndskårne fritter og Rusk’s bearnaise

335,- / 255,-

Confit de Canard

Serveres med ristede Vildmose kartofler, frisk salat med vinaigrette samt rødvinssauce med røget marv

Hovedret: 240,-

Tournedos Rossini

200g. oksemørbrad serveret med stegt foie gras, frisk revet trøffel, croutoner, fritrede løgringe, glasseret skallotteløg samt trøffelsauce med røget marv

Hovedret: 325,-

Dessert

Créme Brûlée

Serveres med vanilje og bærsorbet

100,-

Gateau Marcel

Serveres med saltkaramel, hvid chokolade og vaniljeis

145,-

Chokoladefondant

Serveres med vaniljeis, karamel og jordbærcoulis

115,-

Osteudvalg

Et udvalg af Arla Unika og lokale oste

3 stk / 5 stk / 7 stk

130,- /150,- / 175,-

Reservér bord

Online Booking på Restaurant Rusk

VARME DRIKKE

Stempelkaffe 40,-
The  40,-
Cappuccino eller café latte 40,-
Espresso 25,-
Irish Coffee 115,-
Espresso Martini 85,-
3 stk. Macarons 50,-

Spørg vores tjener om udvalg af avec