EN AFTEN PÅ RESTAURANT RUSK

Til aften danner Restaurant Rusk stemningsfulde rammer for liv, hygge og gode stunder. Vores dygtige tjenere og kokke sørger for smagsfulde madoplevelser i uformelle rammer, hvor menuen er baseret på sæsonaktuelle.

Klassikermenuen

Forret

Laks – Rævesauce – Perleløg – Radise – Rugbrød

Mellemret

And – Grønkål – Æble – Løg

Mellemret 2

Svinekæber – Jordskokke – Brombær – Citron – Puffet svær – Hasselnød

Hovedret

Oksemørbrad – Tyttebær – Sprødt – Urter – Kartoffel – Sauce
( Fritter & Bearnaise – 48,- )

Dessert

Gateau Marcel – Appelsin – Kirsebær – Vanilje

3 Retters menu 348,- vinmenu 3 glas 348,- / Opgraderet vinmenu 3 glas 598,-
5 Retters menu 598,- vinmenu 5 glas 598,- / Opgraderet vinmenu 5 glas 798,-
( Opgraderet vinmenu minimum 2 personer )

3 retter er forret – hovedret – dessert
Tillæg på 48,- ved menu ændring – gælder kun menuen
Tillæg på 98,- ved ændring af hovedret fra À la carte
Forret & Mellemretter À la carte – 148,-

À la Carte

Rusk tatar

Serveret med marineret salat, pommes frites & aioli

148/228,-

Boeuf Bearnaise

Helstegt Oksemørbrad fra Himmerland, serveret med sæsonens grønt, pommes
frites & bearnaise

258,-

Vesterhavs Fisk

Serveret med sæsonens grønt, beurre monté kartofler & bisque

258,-

Crème brûlé

Lavet på Grand Cru vanilje fra Bora Bora

98,-

Chokolade Fondant

Serveret med friske bær & vanilje is

118,-

Reservér bord

Online Booking på Restaurant Rusk

VARME DRIKKE

KAFFE
STEMPELKAFFE 48,-
ESPRESSO 28,- / 48,-
AMERICANO 48,-
CAFF  LATTE 48,-
CAPPUCINO 48,-
VI BRUGER LOKALT RISTEDE KAFFEBØNNER

Spørg vores tjener om udvalg af avec