Loading...
Aftenmenu2018-12-11T18:48:02+00:00

EN AFTEN PÅ RESTAURANT RUSK

Til aften danner Restaurant Rusk stemningsfulde rammer for liv, hygge og gode stunder. Vores dygtige tjenere og kokke sørger for smagsfulde madoplevelser i uformelle rammer, hvor menuen er baseret på sæsonaktuelle, nordjyske råvarer.

Den Gode Start

RUSK’S HJEMMELAVEDE SNACKS

Udvalg af sprøde og lune sæsonvarer

50,-

Den Rigtig Gode Start

RUSK’S HJEMMELAVEDE SNACKS

Udvalg af sprøde og lune sæsonvarer inklusiv Baerii caviar med blinis og creme fraiche

250,-

CHAMPAGNE & MOUSSERENDE

Albert Sounit Cremant de Bourgogne Cuvée prestige 90,-

Paul Bara, Champagne, Brut Reserve 125,-

Rusk sæson cocktail 95,-

FORRETTER

Hvidvinsdampede blåmuslinger

Serveres med vores egen fiskesuppe, fritter og aioli

125,-

Rusk Fiskesuppe

Serveres med stegt hvid fisk, sprøde croutoner og Baerii Caviar på toppen

150,-

Rusk Tatar af Oksemørbrad

Serveres med vores egen tatarsauce med kapers, cornichoner og estragon

125,-

Rusk Foie Gras Terrin

Serveres med morkel- og kirsebærkompot, grillet brioche brød, frisk marineret salat og reduceret balsamico

190,-

Stegt Jomfruhummer

Serveres med hummerbisque på en bund af porre- og løgsauté

165,-

Hovedretter

Dampede Blåmuslinger

Serveres med vores egen fiskesuppe, sprøde urter, håndskårne fritter og aioli

185,-

Stegt Fisk

Serveres med ristede grøntsager, fennikel crudites, sauce hollandaise og danske kartofler

225,-

Rusk Tatar af Oksemørbrad

Serveres med Rusk tatarsauce med kapers, cornichoner og estragon. Dertil håndskårne fritter og aioli

225,-

Rib Eye 300g

Serveres med stegte grøntsager, håndskårne fritter og Rusk’s bearnaise

335,-

Confit de Canard

Serveres med ristede Vildmose kartofler, rødvinssauce samt frisk salat med vinaigrette

240,-

Oksemørbrad 220g

Serveres med grillet hjertesalat, ristede kerner, variationer af løg, danske kartofler samt sauce med varme krydderier

245,-

Ekstra Tilbehør til Retterne

Rusk Fritter 45,-

40g Stegt Foie Gras 60,-

Marineret Salat 45,-

Dessert

Créme Brûlée

Lavet på bund af vanilje med sæsonens sorbet

100,-

Danske Oste Udvalg

Serveres med hjemmelavet kompot- og knækbrød

3 stk / 5 stk / 7 stk

130,- /150,- / 175,-

Citronfromage

Serveres med hvid chokolade, karamel og yoghurtsorbet

110,-

Rusk Ris a la Mande

Serveres med hvid chokolade, lun kirsebærsauce samt sprøde kirsebær

110,-

Chokoladefondant

Serveres med coulis og vaniljeis

115,-

Reservér bord

Online Booking på Restaurant Rusk

Reserver et bord

VARME DRIKKE

Stempelkaffe eller the 40,-
Cappuccino, café latte 40,-
Espresso 25,-
Irish Coffee 115,-
Hjemmelavet varm kakao med flødeskum 55,-

Spørg tjeneren om vores udvalg af avec