EN AFTEN PÅ RESTAURANT RUSK

Til aften danner Restaurant Rusk stemningsfulde rammer for liv, hygge og gode stunder. Vores dygtige tjenere og kokke sørger for smagsfulde madoplevelser i uformelle rammer, hvor menuen er baseret på sæsonaktuelle, nordjyske råvarer.

Start med en velkomstdrink

Mousserende & Cocktails

Albert Sounit Cremant de Bourgogne 85,-

Cuvée prestige brut

Aperol Spritz 85,-

Lavet på Aperol, Procecco, danskvand og appelsin 

Gin & Tonic 85,-

Vælg mellem Hendricks, Monkey 47, North Star eller Geranium Gin  

Alkoholfri Gin & Tonic 85,-

Lavet på Ginish 0,5%

Alkoholfri Rom & Cola 85,-

Lavet på Rumish 0,5%

Alle velkomstdrinks serveres med lidt saltede mandler og oliven

Tilkøb af ekstra snacks

Foie Gras Terrine på crouton og bærkompot 85,-

Friteret kalvebrisler med ramsløgsmayo 55,-

15g. Baerii caviar med grillet briochebrød og creme fraiche 195,-

FORRETTER

Moules Frites

Serveres med hjemmelavet fiskesuppe, fritter og aioli

125,-

Rusk Fiskesuppe

Serveres med stegt hvid fisk, sprøde croutoner og Baerii Caviar på toppen

150,-

Rusk Tatar

Rørt tatar af oksemørbrad, Rusk tatarsauce, kapers, cornichoner og estragon

125,-

Foie Gras Terrine

Serveres med morkel- og kirsebærkompot, grillet brioche brød samt reduceret balsamico

190,-

Hummerbisque

Serveres med stegte jomfruhummerhaler på en bund af porre- og løgsauté

165,-

Tilvalg af Baerii caviar

135,-

Hovedretter

Moules Frites

Serveres med hjemmelavet fiskesuppe, sprøde urter, håndskårne fritter og aioli

185,-

Dagens Stegt Fisk

Serveres med blomkål, sauce hollandaise og kartofler med persille

225,-

Rusk Tatar

Rørt tatar af oksemørbrad med Rusk tatarsauce, kapers, cornichoner og estragon. Dertil håndskårne fritter og aioli

225,-

Rib Eye 300g eller Oksemørbrad 200g

Serveres med stegte grøntsager, bagt hvisløg, håndskårne fritter og Rusk’s bearnaise

335,- / 255,-

Confit de Canard

Serveres med ristede Vildmose kartofler, frisk salat med vinaigrette samt rødvinssauce med røget marv

240,-

Tournedos Rossini

200g. oksemørbrad serveret med stegt foie gras, frisk revet trøffel, croutoner, fritrede løgringe, glasseret skallotteløg samt trøffelsauce med røget marv

325,-

Ekstra Tilbehør til Retterne

Rusk Fritter 45,-

40g Stegt Foie Gras 60,-

Marineret Salat 45,-

Dessert

Créme Brûlée

Serveres med sæsonens sorbet

100,-

Gateau Marcel

Serveres med sæsonens sorbet

145,-

Rom-Braiseret Ananas

Serveres med syltet ananas og vaniljeis

110,-

Chokoladefondant

Serveres med coulis, karamel og vaniljeis

115,-

Rusk Isdessert

Vælg 3 varianter af sæsonens hjemmelavet sorbet og/eller vaniljeis

80,-

Danske Oste Udvalg

Serveres med hjemmelavet kompot- og knækbrød

3 stk / 5 stk / 7 stk

130,- /150,- / 175,-

Reservér bord

Online Booking på Restaurant Rusk

VARME DRIKKE

Stempelkaffe eller the 40,-
Cappuccino eller café latte 40,-
Espresso 25,-
Irish Coffee 115,-
3 varianter af sødt til kaftten 50,-

Nyd en lille avec til kaffen

Romano Levi Classica Bianca Grappa 95,-

Noter af modne druer og egetræ

Chateau de Beaulon Follen Blache VSOP cognac 65,-

Noter af kandiseret appelsin, rosin og blomsterrig undertone

Chateau de Breuill Calvados 85,-

Noter af æble, valnød og vanilje

Ron Zacapa Solear 23 95,-

Noter af ristede nødder, let sherry sødme og vanilje