FROKOST MENU PÅ RESTAURANT RUSK

Vi ønsker, at du skal være tryg, når du spiser på Rusk. Smag, kvalitet og sundhed skal være i top, og samvittigheden ren. Fra det sekund, en råvare bliver tilberedt begynder smag og sundhed langsomt at aftage. Derfor laver vi selv alt fra bunden i vores køkken med råvarer fra Nordjylland.

DAMPET BLÅMUSLINGER

MED FRITTER OG AIOLI

135,-

Fiskesuppe

med dagens fisk, fennikel crudites og friske urter

125,-

Charcuteri

fra Slagter Munch med løgkompot, cornichoner og rugbrød

145,-

Foie gras terrine

med grillet brioche brød og morkel-kirsebærkompot

185,-

Rusk Tatar

med marineret salat samt fritter og aioli

195,-

Helstegt rødspætte

med tyttebær, citron, persillesauce og kartofler

215,-

Rusk Tatar

med marineret salat samt fritter og aioli

195,-

Helstegt rødspætte

med tyttebær, citron, persillesauce og kartofler

215,-

Confiteret Andelår

med ristede kartofler, marineret salat og hjemmesyltede tomater

195,-

200g. Ribeye

med fritter og Rusk bearnaisesauce

245,-

Dessert

Créme Brûlée

med sæsonens sorbet

95,-

Chokolade fondant

med vaniljeis (15 min. Ventetid)

115,-

Udvalg af Danske Oste

3 stk 115,-     5 stk 145,-     7 stk 175,-

Udvalg af danske oste

3 stk.

125,-

5 stk.

145,-

7 stk.

175,-

Reservere dit Frokost bord her

Online Booking på Restaurant Rusk.

Reserver et bord

VARME DRIKKE

Stempelkaffe eller the 40,-
Cappuccino, café latte 40,-
Espresso 25,-
Irish Coffee 115,-

Spørg tjeneren om vores udvalg af avec