EN AFTEN PÅ RESTAURANT RUSK

Til aften danner Restaurant Rusk stemningsfulde rammer for liv, hygge og gode stunder. Vores dygtige tjenere og kokke sørger for smagfulde madoplevelser i uformelle rammer, hvor menuen er baseret på sæsonaktuelle, nordjyske råvarer.

En God Start

RUSK’S HJEMMELAVEDE SNACKS 40,-

CHAMPAGNE & MOUSSERENDE

Albert Sounit Cremant de Bourgogne Cuvée prestige 85,-

Paul Bara, Champagne, Brut Reserve 115,-

Rusk sæson cocktail 95,-

Billede tekst

Ind her

FORRETTER

Rusk står klar med mad og vin som buffet hjemme hos dig.

Vælg frit mellem de forskellige retter.

– Koldt røget laks med æble og rygeost
– Confiteret ande riette med frisk urte salat, soltørret tomat og vinaigrette
– Krabbe klor enten hele eller som salat med aioli og citron
– Temperer torsk med grøn mayo, ristet kærner og syltet løg.

Pris pr. person kr. 128.-

TATAR RØRT AF DANSK OKSE-INDERLÅR FRA HIMMERLAND

med karse, spiret emmer og estragon-creme

125,-

Græskar-suppe med havtorn

plukket i Blokhus, ceviche af kulmule fra Hanstholm med et tæppe af hønsesky og græskar variation.

115,-

Lever-mousse af frilandsgris fra Dronninglund

i havtorn-gele, rugbrødscrumble fra eget øko-rugbrød af mel fra Hjørring, og syltede efterårs-æbler fra Brovst.

115,-

Sild fra Hanstholm stegt på crouton

med ramsløg-kapers, fedtegrever, dildemulsion og økologisk grønkåls-salat fra Tranum.

115,-

Billede tekst

ind her

Hovedretter

Hvidvinsdampede blåmuslinger

Afra Limfjorden med skummende suppe og hjemmelavede, håndskårne pommes frites

175,-

Tatar rørt af dansk okse-inderlår fra Himmerland

med karse, spiret emmer, estragon-creme og hjemmelavede pommes frites

175,-

Confiteret andelår af fritgående ænder fra Mors

og stegt bryst af samme med økologisk grønkål i variation fra Tranum, pommes Anna af danske Royal kartofler og kraftig sauce med æbler fra Brovst.

235,-

300 gr. Ribeye Steak

af krogmodnet, fritgående kvie fra Rævhede med hjemmelavede pommes frites, sæsonens grønt og håndpisket, nordjysk Bearnaise med løvstikke

335,-

Stegt fisk fra dagens auktion

med rodfrugt-puré fra Nibe, fennikel-salat, sprød skagens-skinke og Hollandaise

225,-

Billede tekst

Ind her

Ost & Dessert

Dagens osteudvalg af lokale, økologiske oste fra Thise

med hjemmelavet knækbrød samt syltede og søde sager.

115,-

Nordjysk ”ris a la mande”

af økologisk perlebyg og sprød, økologisk havre fra Hjørring, søde, hjemme-syltede sommer-kirsebær fra Nibe, kirsebær-spejl og sauce.

100,-

Nordjysk dild: Sprød dild-kage,

drænet økologisk yoghurt fra Thise, fennikeliscreme med fennikel –toppe – begge øko fra Tranum, dild –granité og fennikelmarengs.

100,-

Nordjysk créme Brûlée

med skovmærke og frisk sorbet

100,-

Hjemmelavede søde sager

45,-

Billede tekst

Ind her

Reservere dit bord

Online Booking på Restaurant Rusk.

VARME DREKKE

Skriv en lille tekst til varme drikke

Stempelkaffe eller the 40,-
Cappuccino, café latte 40,-
Espresso 25,-
Irish Coffee 115,-

Spørg tjeneren om vores udvalg af avec