Loading...
Om restaurant Rusk2018-09-20T12:05:15+00:00

SIMON PEDERSEN

KOK.

Simon er ejer og køkkenchef på Rusk og køre køkkenet med hård hånd. Simon er vild med det nordiske køkken. Han elsker at finde urter i skoven og dyrke egne grønsager og handle lokalt.  Han var med til Cook-Off Copenhagen konkurrence med 3 andre kokke fra Nordjylland, hvor holdet vandt 1. pladsen, over det københavnske hold.

Han har arbejde i Vietnam for en kort periode, og arbejdet på Fyrklit i Hirtshals. Simon er udlært fra Restaurant Villa Vest i Lønstrup.

FREDERIK TERP

Tjener.

Frederik er vores altid glade og oplagte Restaurantchef.  Han fylder restauranten med smil, gode historier og eksperimenter.  Frederik er udlært fra Ruths Hotel i Skagen, og har arbejdet på Restaurant Studio i København.

Ellers brygger Frederik Kombucha i sin fri tid og på Restauranten, som man kan smage i restauranten.

MARC CHRISTIANSEN

Kok.

Marc er en ven af huset, efter som han er en tidligere ansat, men stadig er nede og hjælpe en gang i mellem på Restauranten. Marc har en sød tand, og det kan tydeligt ses i det søde køkken, hvor han for kreeret den ene skønne dessert efter den anden. Marc er udlært fra Restaurant Under klippen og er tidligere Souschef på Scheelsminde inden han startede på Restaurant Rusk.

MALTHE DREYER NIELSEN

Kok.

Malthe har været vores elev i lidt over et år, hvor han har arbejdet hårdt og flittigt.  Tit er Malthe kommet ned på restauranten på hans fridage, “bare” for at se om der har været styr på det hele. Malthe har nu været til sin Svendeprøve og har fået arbejde oppe ved Mikael på Hjorths Hotel i Skagen.

Emil Melsen

Kok.

Emil er den meget kreative kok, som heller ikke er bange for at tage fat.  Han elsker den vilde natur i det nordjyske, han er vild med at finde krydderurter som Ramsløg, hybenrose eller hyldeblomst.

Emil er udlært fra Scheelsminde, hvorefter han begyndte at arbejde på Restaurant Rusk.